Tilskud til udskiftning af gasfyr

Skift dit gasfyr ud med en varmepumpe – og få 10.000 kr. i tilskud fra Totalkredit

Få 10.000 i tilskud til udskiftning af gasfyr hos Totalkredit

Der er mange fordele ved at være kunde i et pengeinstitut, som Totalkredit samarbejder med. Én af dem er, at Totalkredit er ejet af Forenet Kredit, som gerne vil støtte vores kunder i at energirenovere deres hus.  

Derfor kan Totalkredit give dig et økonomisk tilskud på 10.000 kr., når du udskifter dit gasfyr med en varmepumpe. Det vil Totalkredit, fordi udskiftning til varmepumpe er et af de tiltag, der har størst effekt på CO2-udslippet. Energiforbruget i bygninger udgør nemlig 40% af Danmarks samlede CO2-forbrug. 

Få tilskud fra Energistyrelsens Bygningspulje

Ud over tilskuddet på 10.000 kr. fra Totalkredit kan du bl.a. søge om tilskud fra Energistyrelsens Bygningspulje, så det bliver endnu billigere for dig at sige farvel til dit oliefyr. Læs mere om tilskuddet fra det offentlige her

Sådan ansøger du om tilskud til udskiftning af gasfyr

Vilkår og betingelser for tilskud

Læs mere om vilkår og betingelser for at få tilskud på 10.000 kr. fra Totalkredit.

Fordele ved at udskifte oliefyret

Ikon af varmepumpe

Fordele ved at skifte til varmepumpe nu

Der er flere fordele ved at vælge en energivenlig varmekilde som afløser for dit gasfyr. 

Energiforbedring og øget værdi af dit hus

Dit hus kan stige i værdi, efter du har udskiftet dit gasfyr med en varmpumpe – for når din varmeregning falder, bliver dit hus mere attraktivt at købe. Varmepumpen kan desuden betyde et bedre energimærke, og det kan også smitte af på husets værdi. 

Èngangstilskud og stor årlig besparelse ved udskiftning af gasfyr

Mange husejere ser varmeregningen falde med flere tusinde kroner om året, efter de har udskiftet gasfyret med en varmepumpe. Og mulighederne for éngangstilskud fra både Totalkredit og Energistyrelsens Bygningspulje betyder, at du skal have færre penge op af din egen lomme. 

CO2-besparelse

Energiforbruget i bygninger udgør 40% af Danmarks samlede CO2-forbrug, og udskiftning af gasfyr med varmepumpe er et af de tiltag, der har størst effekt, hvis man vil nedbringe forbruget. Udskiftning af gasfyr til varmepumpe giver en CO2-besparelse på gennemsnitligt 66% (Kilde: sparenergi.dk).

Prøv Energiberegneren

Det kan ofte betale sig at udføre flere energirenoveringer på én gang. Prøv derfor Totalkredits Energiberegner og se, hvilke forslag du får. Energiberegneren er baseret på estimater, og derfor skal du altid få resultaterne verificeret af en fagperson.

Kontakt rådgiver

Kontakt din rådgiver, hvis du vil vide mere om lån til energirenoveringer eller søge om et tilskud fra Totalkredit til varmepumpe.

Læs også

Spørgsmål og svar

Få svar på de typiske spørgsmål om Totalkredits tilskud til varmepumpe. 

Læs mere

Fordele ved at droppe gasfyret og oliefyret

Bliv klogere på fordelene ved at droppe gasfyret og oliefyret.

Læs mere

Varmepumper

Læs om de forskellige typer varmepumper, og hvordan du kommer i gang.

Læs mere