Kender du KundeKroner?

KundeKroner er en rabat, du får hvert kvartal, hvis du har lån i Totalkredit. Rabatten bliver automatisk trukket fra din bidragsbetaling. KundeKroner gør lån fra Totalkredit særligt attraktive. Du er indtil videre sikret KundeKroner til og med 2027.

 

Eksempel

Hvis du har et lån på 1 mio. kr., så kan du få 500 kr. i rabat pr. kvartal, hvilket svarer til 2.000 kr. om året. Dit skattefradrag for rente- og bidragsbetaling reduceres med rabatten.

 

Så mange får du

Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit lån. Du kan få 0,20% årligt af din restgæld i rabat frem til 31. december 2027. Hvor mange KundeKroner, du kan få efterfølgende, afhænger blandt andet af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit får fremover fra Forenet Kredit.

Hvis du ikke kender KundeKroner, er det nok, fordi du ikke får dem...

Har du set vores film om KundeKroner på TV eller online? Se eller gense den her.

villavej

En fordel ved, at vi er ejet af en forening

Du får KundeKroner, fordi Totalkredit primært er ejet af en forening af kunder. Foreningen hedder Forenet Kredit.

Når Forenet Kredit tjener penge fra bl.a. ejerskabet af Totalkredit, så har de mulighed for at give et årligt tilskud til Totalkredit, som vi kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af KundeKroner.

Det er indtil videre besluttet, at der gives rabat frem til 31. december 2027. Men det er vores mål, at du også fremover vil få KundeKroner.

“Forenet Kredit ønsker, at det skal komme kunder som dig til gode, når det går godt i Totalkredit. Derfor får du KundeKroner.”

Spørgsmål og svar til KundeKroner

KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du betaler på dit lån i Totalkredit. Har du et realkreditlån bliver rabatten automatisk trukket fra din bidragsbetaling, og har du et prioritetslån bliver rabatten automatisk trukket fra din rentebetaling hvert kvartal. Indtil videre er der truffet beslutning om at yde rabat frem til udgangen af 2027.

Du kan få KundeKroner, når du har et lån i Totalkredit gennem dit pengeinstitut. Totalkredit er som noget helt særligt primært ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit. Det er en fordel for dig som kunde, fordi foreningen ønsker, at en del af det overskud, den får fra bl.a. Totalkredit, skal komme kunderne til gode. Derfor har foreningen mulighed for at give et årligt tilskud til Totalkredit, som Totalkredit kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af KundeKroner.

Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit lån. Du modtager KundeKroner som en kvartalsvis rabat. Du kan få 0,20% p.a. af din restgæld i KundeKroner frem til 31. december 2027, hvilket svarer til 2.000 kr. i rabat om året pr. lånt mio. kr. 

Hvor mange KundeKroner, du kan få i rabat efterfølgende, afhænger blandt andet af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit måtte modtage fremover fra Forenet Kredit. 

Dit skattefradrag for rente og bidragsbetaling reduceres med rabatten. Du kan evt. tilpasse din forskudsopgørelse, med det beløb du forventer at modtage i KundeKroner.

KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du betaler på dit lån i Totalkredit. Har du et realkreditlån bliver rabatten automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal, og har du et prioritetslån bliver rabatten automatisk trukket fra din rentebetaling hvert kvartal. Indtil videre er der truffet beslutning om at yde rabat frem til udgangen af 2027.

 

Se dit lån og din friværdi

På ‘Mit Hjem’ kan du se detaljer om dit lån, få et skøn af din friværdi og følge med i boligmarkedet i dit område.

LOG PÅ MIT HJEM

Vilkår for KundeKroner

Læs hvilke vilkår for KundeKroner, der gælder for privatkunder fra den 1. januar 2024.

LÆS VILKÅRENE

Forenet Kredit

Totalkredit er primært ejet af foreningen Forenet Kredit. Læs om mærkesagerne, og hvordan foreningsejerskabet kommer dig til gode.

LÆS OM FORENET KREDIT