Låntyper

Her kan du finde information om Totalkredits låntyper

Realkreditlån er et spørgsmål om kroner og ører, men i høj grad også om temperament, fremtidsplaner og markedets udvikling. For nogle er det vigtigt med tryghed og at sikre sig mod rentestigninger, mens andre hellere vil have en variabel rente, hvor renten typisk er lavere. Nogle vil gerne afdrage meget på deres lån, mens andre ønsker at reducere deres afdrag i en periode.

Valg af lån

Dit valg af lån bør bero på en individuel rådgivning i dit lokale pengeinstitut, hvor rådgiveren kan oplyse om fordele og ulemper ved de forskellige låntyper i forhold til din økonomi. Ved en ejerbolig kan du låne op til 80%. Ved en fritidsbolig kan du låne op til 75%.

Fastforrentet lån

Få en fast rente og dermed sikkerhed på dit lån i op til 30 år.

F-kort

Få en variabel rente og halvårlig renteregulering. Renten er baseret på referencerenten CITA.

Tilpasningslån

Få en variabel rente og rentetilpasning fx hvert 3. eller hvert 5. år.

RenteMax

Få en variabel rente, som samtidig sikrer et renteloft i en aftalt periode.

Nye regler for boliglån

Er du omfattet?

Den 1. januar 2018 trådte der nye retningslinjer for boliglån i kraft. Vi har udarbejdet et værktøj, der viser, om du er omfattet af reglerne eller ej, hvis du skal have lån i din bolig, eller du skal købe en ny bolig.

Læs mere

Kontakt rådgiver

Hvad der er det rigtige lån for dig, handler om din bolig og din økonomi. Hos din rådgiver kan du få en beregning på et eventuelt nyt lån og få individuel rådgivning om dine muligheder – også hvis du blot ønsker at få trykprøvet, om dit nuværende lån stadig er det rigtige for dig.

Kontakt rådgiver