Kontakt rådgiver

Med et Totalkredit-lån får du personlig og professionel boligrådgivning hos din egen lokale rådgiver i det pengeinstitut, du kender i forvejen.

Vælg pengeinstitut

Og / eller indtast postnummer

{{bankBranch.bankName}}

{{bankBranch.branchName}}

{{bankBranch.address}}

{{bankBranch.zipcode}} {{bankBranch.city}}

{{findRaadgiver.selectedBankBranch.bankName}}

{{findRaadgiver.selectedBankBranch.branchName}}

{{findRaadgiver.selectedBankBranch.zipcode}} {{findRaadgiver.selectedBankBranch.city}}

{{findRaadgiver.selectedBankBranch.address}}

Telefon: {{findRaadgiver.isBusiness ? findRaadgiver.selectedBankBranch.businessTelephone : findRaadgiver.selectedBankBranch.telephone}}

E-mail: {{findRaadgiver.isBusiness ? findRaadgiver.selectedBankBranch.businessEmail : findRaadgiver.selectedBankBranch.email}}

Totalkredit samarbejder ikke med det valgte pengeinstitut. Vælg enten et andet pengeinstitut på listen, eller udfyld formularen herunder for at få hjælp fra Totalkredit.

Kundeservice i Totalkredit

Hvis du har skiftet til et pengeinstitut, som ikke er med i Totalkredit-samarbejdet, kan du kontakte Totalkredits kundeservice for at få oplysninger om dit Totalkredit-lån.

Det gør du ved at ringe på 44 55 54 00 eller skrive en mail til tk.kundeservice@totalkredit.dk 


Overfør dokumenter til totalkredit
Du kan også sende dokumenter sikkert (krypteret) til totalkredit via denne formular

Om Totalkredit

Her kan du læse mere om Totalkredits unikke samarbejde med 41 pengeinstitutter i hele Danmark, som hjælper dig med dine boligdrømme.

Læs mere

Pressemeddelelser

Her finder du en samling af presserelevant materiale: Pressemeddelelser, billeder, logo, talmateriale og kontakinformation på Totalkredits pressekontakt.

Læs mere

Klager

Hvis du er utilfreds med den betjening eller rådgivning, du har modtaget, har du mulighed for at klage. Her finder du mere informationer om dine klagemuligheder.

Læs mere