Kontakt rådgiver

Med et Totalkredit-lån får du personlig og professionel boligrådgivning hos din egen lokale rådgiver i det pengeinstitut, du kender i forvejen.

Vælg pengeinstitut

Og / eller indtast postnummer

{{bankBranch.bankName}}

{{bankBranch.branchName}}

{{bankBranch.address}}

{{bankBranch.zipcode}} {{bankBranch.city}}

{{findRaadgiver.selectedBankBranch.bankName}}

{{findRaadgiver.selectedBankBranch.branchName}}

{{findRaadgiver.selectedBankBranch.zipcode}} {{findRaadgiver.selectedBankBranch.city}}

{{findRaadgiver.selectedBankBranch.address}}

Telefon: {{findRaadgiver.isBusiness ? findRaadgiver.selectedBankBranch.businessTelephone : findRaadgiver.selectedBankBranch.telephone}}

E-mail: {{findRaadgiver.isBusiness ? findRaadgiver.selectedBankBranch.businessEmail : findRaadgiver.selectedBankBranch.email}}

Totalkredit samarbejder ikke med det valgte pengeinstitut. Vælg enten et andet pengeinstitut på listen, eller udfyld formularen herunder for at få hjælp fra Totalkredit.

 

Vi oplever problemer med denne formular. Kontakt Totalkredit på telefon 44 55 54 00 eller tk.kundeservice@totalkredit.dk ved spørgsmål. 

Kundeservice i Totalkredit

Hvis du har skiftet til et pengeinstitut, som ikke er med i Totalkredit-samarbejdet, kan du kontakte Totalkredits kundeservice for at få oplysninger om dit Totalkredit-lån.

Det gør du ved at ringe på 44 55 54 00 eller skrive en mail til tk.kundeservice@totalkredit.dk 

Log på og se dit lån

I boliguniverset Mit Hjem kan du få et godt overblik over din bolig og realkredit. Du kan se dine lån i Totalkredit, få et skøn af din friværdi, se fakta om din bolig, følg med i boligmarkedet og meget mere.

Klager

Hvis du er utilfreds med den betjening eller rådgivning, du har modtaget, har du mulighed for at klage.

Læs om dine klagemuligheder

Indfrielsestilbud og opsigelse af lån

Har du brug for at finde blanketter og formularer i forbindelse med bestilling af indfrielsestilbud og opsigelse af Totalkredit-lån?

Læs om indfrielsestilbud og opsigelse her

Overfør dokumenter

Har du brug for at overføre dokumenter til Totalkredit? Så kan du sende dokumenter via en sikker (krypteret) forbindelse.

Overfør dokumenter til Totalkredit her