Forventninger til rentetilpasning

I perioden op til en rentetilpasning har du mulighed for at ændre vilkårene for dit Tilpasningslån, F-kort eller RenteMax. Måske går du og overvejer, om du skal låse renten på dit Tilpasningslån i en længere periode, fx 5 år. Det kan også være, at du med fordel kan omlægge dit Tilpasningslån, F-kort eller RenteMax til et lån med fast rente.

Fristen for at ændre dit lån udløber den 31. oktober 2022.

Kontakt dit pengeinstitut for mere information om ændring af dit lån – og start med en kort opdatering på lån og renter i artiklen af vores chefanalytiker Sune Malthe-Thagaard.

Læs artiklen

Hvad er rentetilpasning?

Læs mere her

 

Forventninger til Tilpasningslån

Forudsætninger:

Kontantlånsrenter og ydelser for F3 og F5 er beregnet på baggrund af eksisterende lån med en restgæld på 500.000 kr., skatten er 25,6%. Der er anvendt de gældende bidragssatser for privatkunder jf. prisbladet, dvs. 1,07% for F3-lån med afdrag (1,40% uden afdrag) og 0,87% for F5-lån med afdrag (1,20% uden afdrag), kursfradrag på 0,20 kurspoint, rentetilpasning pr. 1. januar 2023.
Renter og ydelser for januar 2023 er beregnet på baggrund af helårlige generiske obligationer og er baseret på det aktuelle renteniveau pr. 26-09-2022. Beregningerne er derfor kun vejledende og kan afvige fra et lånetilbud.

Forventninger til F-kort

Næste refinansiering af F-kort er 1. januar 2023.

I tabellen til højre kan du se vores forventninger til refinansieringen.

Forventninger til RenteMax

Næste refinansiering af RenteMax er 1. juli 2023. I perioden op til kan du her se Totalkredits forventninger til refinansieringen.

Forventninger til BoligXlån

Næste refinansiering af BoligXlån er 1. januar 2023.

I tabellen til højre kan du se vores forventninger til refinansieringen.

Kontakt rådgiver

Hvad der er det rigtige lån for dig, handler om din bolig og din økonomi. Hos din rådgiver kan du få en beregning på et eventuelt nyt lån og få individuel rådgivning om dine muligheder – også hvis du blot ønsker at få trykprøvet, om dit nuværende lån stadig er det rigtige for dig.

Kontakt rådgiver

Fast eller variabel rente?

Skal du have et nyt lån? Se filmen, der forklarer forskellen mellem lån med fast og variabel rente.
Læs mere

Rentetilpasning - resultater

Totalkredits auktioner i forbindelse med rentetilpasningen 1. oktober 2022 er nu færdige. Her kan du se de endelige resultater.

Læs mere

Låntyper

Her kan du læse mere om Totalkredits låntyper - Fast rente, F-kort, Tilpasningslån og RenteMax.
Læs mere om vores låntyper