Forventninger til rentetilpasning

I perioden op til en rentetilpasning har du mulighed for at ændre vilkårene for dit Tilpasningslån, F-kort eller RenteMax. Fristen for at ændre dit lån udløber den 31. januar 2023. Kontakt dit pengeinstitut for mere information om ændring af dit lån – og start med en kort opdatering på lån og renter i artiklen af vores chefanalytiker Sune Malthe-Thagaard.

Til dig der har et Tilpasningslån i Totalkredit, som snart skal have tilpasset renten, kan du med beregneren få en idé om, hvad renten og ydelsen på dit Tilpasningslån ville være, hvis dit lån skulle rentetilpasses på baggrund af renten i dag.

Forventninger til F-kort

Næste refinansiering af F-kort er 1. juli 2023.

I perioden op til kan du her se Totalkredits forventninger til refinansieringen.

Forventninger til RenteMax

Næste refinansiering af RenteMax er 1. juli 2023. I perioden op til kan du her se Totalkredits forventninger til refinansieringen.

Forventninger til BoligXlån

Næste refinansiering af BoligXlån er 1. juli 2025.

I perioden op til kan du her se Totalkredits forventninger til refinansieringen.

Kontakt rådgiver

Hvad der er det rigtige lån for dig, handler om din bolig og din økonomi. Hos din rådgiver kan du få en beregning på et eventuelt nyt lån og få individuel rådgivning om dine muligheder – også hvis du blot ønsker at få trykprøvet, om dit nuværende lån stadig er det rigtige for dig.

Kontakt rådgiver

Hvad er rentetilpasning?

Læs mere om rentetilpasning, hvilke muligheder du har og hvad du skal være opmærksom på, når dit lån skal rentetilpasses.

Læs mere

Fast eller variabel rente?

Skal du have et nyt lån? Se filmen, der forklarer forskellen mellem lån med fast og variabel rente.
Læs mere

Rentetilpasning - resultater

Totalkredits auktioner i forbindelse med rentetilpasningen 1. januar 2023 er nu færdige. Her kan du se de endelige resultater.

Læs mere

Lånetyper

Her kan du læse mere om Totalkredits lånetyper - Fast rente, F-kort, Tilpasningslån og RenteMax.

Læs mere