Låneberegnere til boliglån

Ved at bruge en låneberegner fra Totalkredit kan du nemt og hurtigt få en ide om, hvad det koster at låne, og hvor meget du kan købe bolig for. Beregn, og se eksempler på, hvad du kan låne til eller i din bolig. Vi har en låneberegner, der kan hjælpe dig videre, uanset om du planlægger et nyt lån til boligkøb, et tillægslån, rentetilpasning af dit nuværende lån eller en energirenovering. Husk, at alle beregningerne kun er vejledende. Tal med din rådgiver for at få en beregning, der er tilpasset præcis til dig og din økonomi. Se de forskellige låneberegnere nedenfor.

Boliglånsberegnere

Læs mere om hver boliglånsberegner og find den, der passer til dig.

Hvad kan jeg købe bolig for?

Med låneberegneren kan du beregne, hvor meget du kan låne til køb af bolig.
Beregn

Nyt lån til boligkøb

Med denne låneberegner kan du nemt og hurtigt få en fornemmelse af de muligheder, du har, for at låne til at købe ny bolig.
Beregn

Beregn din Friværdi

Beregn din friværdi ud fra boligens værdi på købstidspunktet og ud fra den gæld, du har i boligen.
Beregn

Beregn dine KundeKroner

Ud fra din restgæld kan du beregne, hvor mange KundeKroner du kan få.
Beregn

Tillægslån

Denne låneberegner kan ud fra din boligs værdi og restgæld beregne, hvor meget det koster at låne til en evt. boligforbedring.
Beregn

Omlæg dit lån

I Totalkredits app kan du nemt og hurtigt regne på en omlægning af dit lån.

Læs mere

Lån med op til 30 års afdragsfrihed

Her kan du beregne dine muligheder og se, hvordan et lån med 30 års afdragsfrihed kan se ud for dig.
Beregn

Energiberegner

Prøv energiberegneren og få idéer til forbedringer i netop dit hus.
Beregn

Regler for boliglån

Her kan du se, hvilke låntyper du umiddelbart kan vælge, næste gang du skal have lån i din bolig, eller du skal købe en ny bolig.

Læs mere

Beregn selv dit boliglån

Vil du gerne ind på boligmarkedet, eller leger du med tanken om at flytte i noget nyt? Start med at få en beregning på, hvad du kan købe for, og hvad et nyt lån koster. For at finde ud af, hvad du kan købe bolig for, skal du blot indtaste indkomst, opsparing og eventuel gæld. For at finde ud af, hvad et nyt lån koster, skal du blot indtaste boligens pris og egen opsparing, og så kan du nemt beregne et boliglån.

Sammenlign lån med Totalkredits låneberegnere

Det kan give god mening at sammenligne fx ydelse, rente og omkostninger på forskellige boliglån. På vores boliglånsberegner kan du sammenligne to forskellige typer boliglån og deres pris. Så kan du finde et boliglån, der passer til din situation – og ikke mindst få et bedre overblik over, hvordan de forskellige lån adskiller sig fra hinanden. Har du brug for en beregning, der er tilpasset præcis til dig, eller har du brug for hjælp og rådgivning, kan du altid kontakte din rådgiver.

Beregn lån til forbedringer

Overvejer du at låne til forbedringer af din bolig, kan du beregne, hvad det koster at optage et tillægslån. Du kan også bruge friværdiberegneren og regne på, om du har friværdi i boligen, og hvor stor den i så fald er. Vores energiberegner kan vise dig de energiforbedringer, som kan hjælpe dig med at spare penge i din bolig.

Overvejer du at ændre dit realkreditlån? Du kan læse mere om omlægning af lån generelt og de muligheder, der eventuelt er for at reducere din restgæld og spare penge. Vil du have en beregning af præcis dit realkreditlån, skal du downloade vores Totalkredit app logge ind og vælge “Tjek dit lån”. Så kan du se, hvilken betydning låneomlægningen får for din økonomi.

Hvorfor skal du bruge en låneberegner hos Totalkredit?

Vores brugervenlige låneberegnere hjælper dig med at få overblik og se dine muligheder i forhold til de forskellige realkreditlån. Som boligejer kan du nemt lege med beregningerne. Prøv fx at se, hvor meget mere det koster om måneden at låne til en bolig, der koster en million mere – eller en million mindre end det, du regner på nu. Uanset om du drømmer om at beregne månedlige afdrag, vurdere rentesatser, låne til en energirenovering eller udnytte din friværdi, kan du bruge en låneberegner fra os.

Husk, at beregningerne er vejledende, og at de ikke kan erstatte individuel rådgivning. Kontakt din rådgiver, hvis du har spørgsmål til din økonomi eller ønsker at ændre eller optage lån.