Lån med op til 30 års afdragsfrihed

Med F-kort+ og RenteMax+ får du mulighed for afdragsfrihed i op til 30 år.

Et plus til dig med friværdi i din ejerbolig

Ingen afdrag i 30 år
Hvis du har nok friværdi i din ejerbolig, får du masser af fleksibilitet med de nye realkreditlån fra Totalkredit. Lånene giver dig yderligere råderum i økonomien og mulighed for at leve livet, som det passer dig. Du kan låne op til 75% af din ejerboligs værdi, og når din gæld er højst 60%, kan du vælge afdragsfrihed i helt op til 30 år.

Mere økonomisk frihed
Som noget særligt kan du fire gange om året ændre lånet, så det passer til dit liv her og nu. Måske har du lyst til at nyde livet lidt mere i en periode, spare lidt flere penge op til din pension eller afdrage på dit lån og på den måde spare endnu mere op i din bolig? Eller måske har du lyst til at gøre noget helt andet, som er vigtigt for dig.

Et plus til dig, som vil ha’ større fleksibilitet

Vælg selv, om du vil afdrage
Når lånet er højst 60% af din boligs værdi, kan du hvert kvartal vælge, om du vil eller ikke vil afdrage på lånet. Hvis du ønsker den lavest mulige ydelse, kan du vælge afdragsfrihed i op til 30 år. Men hvis du lige nu eller på et senere tidspunkt ønsker at afdrage, kan du også det. Det er helt op til dig.

Totalkredit kan i særlige tilfælde bede dig om at begynde at afdrage på lånet, eksempelvis hvis din bolig falder markant i værdi.

Vælg selv, hvor meget du vil afdrage
Hvis du afdrager på dit lån, kan du løbende vælge, om du vil skrue op eller ned for afdragenes størrelse ved at ændre lånets løbetid. Det skyldes, at løbetiden er med til at bestemme afdragenes størrelse. Når du forkorter løbetiden, bliver afdragene større, og hvis du forlænger løbetiden, bliver afdragene mindre. Lånets samlede løbetid kan maksimalt være 30 år.

Loft over renten
Du får en rente, som typisk er lavere end et lån med fast rente. Til gengæld kan renten falde og stige hvert halve år. Vælger du RenteMax+, får du loft over renten i en aftalt periode, typisk 5 eller 10 år ad gangen. Så ved du præcis, hvor meget renten maksimalt kan stige.

Kontakt din rådgiver og få mere at vide om dine muligheder med F-kort+ og RenteMax+. Du finder flere informationer om F-kort+ og RenteMax+ nedenfor. 

F-kort+ RenteMax+

Hvordan kan F-kort+ og RenteMax+ se ud for dig?

Her kan du beregne dine muligheder med lån med 30 års afdragsfrihed

Masser af plusser med de nye lån

Der er masser af plusser til dig, som maksimalt har brug for at låne 75 % af boligens værdi:

  • Du kan få op til 30 år uden afdrag, når lånet fra start eller på et senere tidspunkt højst er 60% af din boligs værdi
  • Du kan hvert kvartal vælge, om du vil afdrage på lånet, når restgælden højst er 60% af boligens værdi

  • Du kan hvert kvartal vælge at skrue op eller ned for, hvor meget du vil afdrage, når du afdrager på lånet. Det gør du ved at ændre lånets løbetid, som maksimalt kan være 30 år i alt
  • Du får en rente, som typisk er lavere end et på lån med fast rente. Til gengæld kan renten falde eller stige hvert halve år
  • Du kan få loft over renten i en aftalt periode - typisk 5 eller 10 år ad gangen.

Du betaler en bidragssats for F-kort+ og RenteMax+, som er højere end for et tilsvarende lån med 10 års afdragsfrihed. F-kortog RenteMaxtilbydes ikke til fritidsboliger.

Vil du vide mere? Læs vores brochure

Find mere information om de nye lån og bliv inspireret til, hvordan lånene kan passe ind i dit liv.

Læs brochuren

Kontakt rådgiver

For at få de nye lån skal din økonomi være så stærk, at du kan godkendes til de særlige kreditmæssige krav, der knytter sig til lånene. Kontakt en rådgiver og få mere at vide om dine muligheder med F-kort+ og RenteMax+

Kontakt rågiver