Mit lån

Låneomlægning

At lægge sit lån om er i virkeligheden blot at udskifte sit nuværende lån med et nyt. Det handler mest af alt om, hvornår man skal gøre det – og selvfølgelig om man overhovedet skal gøre det.

Det kan være fordelagtigt at lægge sit lån om eller i hvert fald overveje det. Vi anbefaler at du enten logger ind i vores netbank for at lave en beregning eller tager en snak med din rådgiver i dit pengeinstitut. Alternativt kan du downloade Totalkredits app og få en idé om, hvad omlægning af dit lån vil betyde for dig. 

 

Totalkredits app

Netbanken

I netbanken kan du sammenligne dit nuværende lån med et nyt lån.

Har du ikke et Totalkredit-lån?

Du kan stadig godt bruge beregneren i netbanken – indtast blot oplysninger om dit nuværende lån.

Log på netbanken

Rentetilpasning

Rentetilpasning af dit Tilpasningslån

I perioden op til en rentetilpasning har du mulighed for at ændre vilkårene for lånet. Måske har du lyst til at ændre lånet til at være med eller uden afdragsfrihed eller indgå en fastkursaftale?

Læs mere rentetilpasning

Er afdragsfriheden ved at udløbe på dit lån?

Når afdragsfriheden på dit lån udløber, kan det have stor indvirkning på din økonomiske situation. Det er derfor en god idé, at du taler med din rådgiver i god tid.

Læs mere om dine muligheder

Alternativer til F1

Har du det rigtige lån?

Når dit F1-lån skal rentetilpasses, kan det være en god idé at overveje, om du har det lån, der passer bedst til dig og din økonomi.

Læs mere om dine muligheder

Ofte stillede spørgsmål

Få hurtig adgang til svarene på nogle af de mest gængse spørgsmål om lån og realkredit. 

Læs mere

Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler boliglån fra Totalkredit

Realkreditlån, tillægslån og sommerhuslån fra Totalkredit har fået stemplet ”Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler” i hhv. august 2019, februar 2020 og juni 2020.

Læs mere