Om Totalkredit

Læs mere om Totalkredit her

Job

Vi er løbende på udkig efter nye skarpe profiler, som kan drive vores store samarbejde og samtidig hjælpe os med at opfylde danskernes boligdrømme og give erhvervslivet nye muligheder. Måske er det dig, vi lige står og mangler?
Læs mere

Presse

Her finder du en samling af presserelevant materiale: Pressemeddelelser, billeder, logo, talmateriale og kontaktinformation på Totalkredits pressekontakt.
Læs mere

Vedtægter

Her kan du læse Totalkredits vedtægter.
Vedtægter

Klager

Hvis du er utilfreds med den betjening eller rådgivning, du har modtaget, har du mulighed for at klage. Her finder du mere information om dine klagemuligheder.
Læs mere

Kontakt rådgiver

Hvad der er det rigtige lån for dig, handler om din bolig og din økonomi. Hos en rådgiver kan du få en beregning på et eventuelt nyt lån og få individuel rådgivning om dine muligheder – også hvis du blot ønsker at få trykprøvet, om dit nuværende lån stadig er det rigtige for dig.

Har du et lån hos Totalkredit, kan du på siden Mit lån få et overblik over, hvor du kan finde forskellig information om dit lån.

Kontakt Rådgiver

Kundeservice i Totalkredit

Hvis du har skiftet til et pengeinstitut, som ikke er med i Totalkredit-samarbejdet, kan du kontakte Totalkredits kundeservice for at få oplysninger om dit Totalkredit-lån.

Det gør du ved at ringe på 44 55 54 00 eller skrive en mail til tk.kundeservice@totalkredit.dk 


Overfør dokumenter til totalkredit
Du kan også sende dokumenter sikkert (krypteret) til totalkredit via denne formular