Om Totalkredit

Læs mere om Totalkredit her

Totalkredit - et unikt samarbejde

Hos Totalkredit tror vi på, at den bedste rådgivning er den, du får af din lokale rådgiver, der kender dig, din økonomi og dit lokalområde bedst. Den opfattelse deler vi med de ca. 50 banker, sparekasser og andelskasser, der i et unikt samarbejde udgør Totalkredit. 

Pengeinstitutterne rådgiver kunderne om deres Totalkredit-lån og foretager bl.a. låneberegning, ejendoms- og kreditvurdering og dækker en stor del af de tab, der kan opstå på lånene. Ved at modtage en del af bidragsbetalingen honoreres pengeinstitutterne for det.

Totalkredit blev skabt i 1990 i et unikt samarbejde mellem regionale og lokale pengeinstitutter.

Banker, sparekasser og andelskasser, der ellers var og er konkurrenter, gik sammen for at sikre deres kunder adgang til realkreditlån hos den lokale rådgiver, man kommer hos og er tryg ved til daglig.

Du kan læse om pengeinstitutterne i Totalkredit-samarbejdet i Totalkredits jubilæumsbog, som blev udgivet i anledning af Totalkredits 30 års jubilæum. Læs mere her.

Kontakt rådgiver

Hvad der er det rigtige lån for dig, handler om din bolig og din økonomi. Hos en rådgiver kan du få en beregning på et eventuelt nyt lån og få individuel rådgivning om dine muligheder – også hvis du blot ønsker at få trykprøvet, om dit nuværende lån stadig er det rigtige for dig.

Kontakt Rådgiver

Kundeservice i Totalkredit

Hvis du har skiftet til et pengeinstitut, som ikke er med i Totalkredit-samarbejdet, kan du kontakte Totalkredits kundeservice for at få oplysninger om dit Totalkredit-lån.

Det gør du ved at ringe på 44 55 54 00 eller skrive en mail til tk.kundeservice@totalkredit.dk 


Overfør dokumenter til totalkredit
Du kan også sende dokumenter sikkert (krypteret) til totalkredit via denne formular

Job

Totalkredit er unik på markedet. Vi er en del af Nykredit-koncernen og er med et udlån på mere end 500 mia kr. landet største udbyder af realkreditlån af boligejere.

Totalkredit er et særligt sted at arbejde. Vi har et tæt samarbejde med pengeinstitutterne i Totalkredit-partnerskabet, som gør, at vi både har engagement i det lokale og regionale. Det giver os både forretningsmæssige muligheder og en række muligheder for uddannelse og faglig udvikling af vores medarbejdere.

Læs mere

Presse

I Totalkredit tilstræber vi et godt samspil med pressen. Find de informationer, som du journalist typisk kan have brug for. 

Læs mere

Totalkredits vedtægter

Læs mere om Totalkredits vedtægter

Totalkredits vedtægter

Klager

Hvis du er utilfreds med den betjening eller rådgivning, du har modtaget, har du mulighed for at klage.

Læs mere om dine klagemuligheder