Obligationskurser og prisblad

Her finder du kurser og renter på de obligationer, som ligger bag Totalkredits lån. Vores kursliste bliver opdateret flere gange om dagen, så du kan følge med i udviklingen. Her finder du også vores prisblad med oplysninger om vores priser og bidragssatser.

Udbetalingskurser

Dagens tilbudskurser, aktuelle kurser og effektiv rente ved udbetaling af Totalkredit-lån

Klik her

Kontantrenter

Kontantrenter på Tilpasningslån i Totalkredit ved dagens tilbudskurser

Klik her

Indfrielseskurser

Aktuelle kurser ved indfrielse af Totalkredit-lån

Klik her

Prisblad

Oplysninger om vores priser og bidragssatser

Klik her

Prisblad – se priser og bidragssatser

I vores prisblad kan du se oplysninger om vores priser og bidragssatser.

Spørgsmål og svar om obligationer og kurser


Hvordan fungerer obligationer?

Når du optager et realkreditlån på fx 1 mio. kr., så finder Totalkredit en investor, der gerne vil investere en 1 mio. kr. i realkreditobligationer. Du låner pengene af Totalkredit, men i princippet hjælper Totalkredit hjælper dig bare med at finde en, der gerne vil investere det samme beløb, som du vil låne.

Bliv klogere på obligationer og realkredit kurser – se vores video om realkreditlån her.

Hvordan bestemmes obligationskurser?

Obligationskurser afhænger af, hvor mange der gerne vil investere i realkreditobligationer, og hvor mange der gerne vil låne. Når der er mange, der gerne vil investere, så stiger kursen på en obligation. Det betyder en lavere rente for dig, hvis du skal optage et realkreditlån. Hvis interessen omvendt er lav, så falder kursen, hvilket betyder en højere rente for dig, hvis du skal optage et realkreditlån.

Hvad betyder tilbudskurs og aktuel kurs?

'Tilbudskurs’ er obligationens gennemsnitlige kurs fra dagen før, mens 'Aktuel kurs' er obligationens kurs lige nu. Tilbudskursen er seneste børsdags gennemsnitskurs fra Nasdaq Copenhagen fratrukket et kursfradrag på 0,2 kurspoint. Aktuel kurs er den kurs, du tilbydes lige nu, hvis du indgår en fastkursaftale med Totalkredit om udbetaling af lån. Den aktuelle kurs er fratrukket et kursfradrag på 0,2 kurspoint. Hvis fastkursaftalens løbetid er længere end tre dage, beregnes der herudover et terminsfradrag.

Hvornår er en obligation åben for tilbud?

Der kan ikke udstedes nye lånetilbud på fastforrentede lån, hvis tilbudskursen er højere end 99,80. Men du kan godt få udbetalt et fastforrentet lån til en højere kurs, hvis du allerede har modtaget et lånetilbud. Der kan udstedes nye lånetilbud på F-kort, RenteMax og Tilpasningslån, uanset om kursen er højere end 99,80.

Hvad betyder effektiv rente på obligationer?

Når kursen på en fastforrentet obligation ændrer sig, så ændrer obligationens effektive rente sig også. Den effektive rente på en obligation er nemlig den rente, som får nutidsværdien af obligationens fremtidige betalinger til at matche obligationens kurs i dag. Når en obligationskurs falder, så stiger obligationens effektive rente. Og når obligationskursen stiger, så falder obligationens effektive rente.

spørgsmålstegn

Kontakt rådgiver

Hvad der er det rigtige lån for dig, handler om din bolig og din økonomi. Hos din rådgiver kan du få en beregning på et eventuelt nyt lån og få individuel rådgivning om dine muligheder – også hvis du blot ønsker at få trykprøvet, om dit nuværende lån stadig er det rigtige for dig.

Valg af lån

Dit valg af lån afhænger af dine ønsker og din økonomi. Her kan du læse mere om lån med fast rente, tilpasningslån og F-kort.

Læs mere

KundeKroner

KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du har et lån i Totalkredit. Har du et realkreditlån, bliver rabatten automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal.
LÆS MERE OG BEREGN

Standardvilkår

Læs også vores standardvilkår, som indholder vigtige og lovpligtige informationer til dig som låntager
LÆS MERE