Din karriere i Totalkredit

Har du lyst til at blive en del af et rart og udviklende arbejdsmiljø, hvor omgangstonen er uformel, nye ideer bliver hilst velkommen, og samarbejde er essentielt?

Vi har brug for dig

Vi er løbende på udkig efter nye skarpe profiler, som kan drive vores store samarbejde og samtidig hjælpe os med at opfylde danskernes boligdrømme og give erhvervslivet nye muligheder. I Totalkredit skaber vi de gode resultater i et uformelt arbejdsmiljø på tværs af Nykredit-koncernen og på tværs af pengeinstitutterne i Totalkredit-partnerskabet. Måske er det lige dig, vi står og mangler?

Ledige stillinger

Har du overvejet at blive en del af Totalkredit? Vi søger løbende nye medarbejdere, så tag et kig på vores ledige stillinger.

  • Vi har pt ingen ledige stillinger. 

Hold dig orienteret om vores spændende karrieremuligheder på LinkedIn.

Mød Amanda Nilsson – Graduate

Amanda Nilsson er begyndt som graduate i Digitale Partnerløsninger i Totalkredit 2. august, og allerede fra dag 1 har hun fået ansvar for egne opgaver og en faciliterende rolle - særligt inden for de nye boligprocesser ud mod pengeinstitutterne i Totalkredit-samarbejdet. 

Læs mere om Amandas arbejde

Mød Kirsten Høybye - Seniorprojektkonsulent

Kirsten Høybye har været en fast del af Totalkredit, inden det blev til Totalkredit – i 38 år faktisk. Dengang, da hun som 22-årig trådte ind ad døren, hed det Provinsbankernes Reallånefond. Der var hun ansat i bogholderiet med fokus på at afvikle forretningen.  

Læs mere om Kirstens arbejde

Mød Christian Pommer - Afdelingsdirektør i Totalkredit

Christian Pommer er Afdelingsdirektør i Fælles Vurdering i Totalkredit, hvor han har ansvaret for Sjælland og Fyn og 22 medarbejdere. Vurderingskasketten har han båret i 10 år, og han er blevet leder, fordi han sætter en ære i at give sine egne erfaringer videre til sit hold af medarbejdere – et hold med forskellige kompetencer og personligheder.

Læs mere om Christians arbejde

Vil du blive klogere på Totalkredit?

Hos Totalkredit tror vi på, at den bedste rådgivning er den, du får af din lokale rådgiver, der kender dig, din økonomi og dit lokalområde bedst.