Din karriere i Totalkredit

Vi har brug for dig

Vi er løbende på udkig efter nye skarpe profiler, som kan drive vores store samarbejde og samtidig hjælpe os med at opfylde danskernes boligdrømme og give erhvervslivet nye muligheder. I Totalkredit skaber vi de gode resultater i et uformelt arbejdsmiljø på tværs af Nykredit-koncernen og på tværs af pengeinstitutterne i Totalkredit-partnerskabet. Måske er det lige dig, vi står og mangler?

Ledige stillinger

Kunne du tænke dig at være en del af Totalkredit-samarbejdet? Så tag et kig på vores ledige stillinger – måske leder vi efter netop dig.

Dine karrieremuligheder 
Hold dig orienteret om vores spændende karrieremuligheder på LinkedIn og læs meget mere om Totalkredit som arbejdsplads i de nedenstående karrieresider. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mød Amanda Nilsson – Graduate

Amanda Nilsson er begyndt som graduate i Digitale Partnerløsninger i Totalkredit 2. august, og allerede fra dag 1 har hun fået ansvar for egne opgaver og en faciliterende rolle - særligt inden for de nye boligprocesser ud mod pengeinstitutterne i Totalkredit-samarbejdet. 

Læs mere

Mød Kirsten Høybye - Seniorprojektkonsulent

Kirsten Høybye har været en fast del af Totalkredit, inden det blev til Totalkredit – i 38 år faktisk. Dengang, da hun som 22-årig trådte ind ad døren, hed det Provinsbankernes Reallånefond. Der var hun ansat i bogholderiet med fokus på at afvikle forretningen.  

Læs mere

Mød Christian Pommer - Afdelingsdirektør i Totalkredit

Christian Pommer er Afdelingsdirektør i Fælles Vurdering i Totalkredit, hvor han har ansvaret for Sjælland og Fyn og 22 medarbejdere. Vurderingskasketten har han båret i 10 år, og han er blevet leder, fordi han sætter en ære i at give sine egne erfaringer videre til sit hold af medarbejdere – et hold med forskellige kompetencer og personligheder.

Læs mere

Om Totalkredit

Hos Totalkredit tror vi på, at den bedste rådgivning er den, du får af din lokale rådgiver, der kender dig, din økonomi og dit lokalområde bedst.

Læs mere

Forenet Kredit

Her kan du læse mere om Forenet Kredit, som blandt andet har til formål at sikre danske boligejer og virksomheder adgang til finansiering over hele Danmark, nu og fremover.

Læs mere