Udløb af afdragsfrihed

Stopper din afdragsfrihed snart?

Når afdragsfriheden på dit lån udløber, kan det mærkes på din økonomiske situation. Det er derfor en god ide, at du taler med din rådgiver i god tid. Sammen kan I lægge en plan for, hvad der skal ske. Hvis ikke du gør noget, vil dit lån fortsætte, men du skal betale en højere ydelse på lånet, da du går fra kun at betale renter og bidrag på dit lån til at betale renter, bidrag og afdrag på lånet.

Hvilke muligheder har du?

Afhængig af din økonomiske situation har du følgende muligheder, når afdragsfriheden på dit lån udløber:

Desktop

Få overblik over dit lån

På ‘Mit Hjem’ kan du se en masse om dit lån og din bolig. Se fx hvornår din afdragsfrihed udløber, eller få et skøn af din friværdi. 

Spørgsmålstegn

Kontakt rådgiver

Det kan være fornuftigt at betale af på dit lån og dermed nedbringe din samlede gæld. Men, hvorvidt du skal betale af på din gæld eller ej afhænger bl.a. af din økonomiske situation og dine ønsker. Du er altid velkommen til at kontakte din rådgiver, når du ønsker personlig rådgivning

Totalkredits låntyper

Realkreditlån er et spørgsmål om kroner og ører, men i høj grad også om temperament, fremtidsplaner og markedets udvikling. For nogle er det vigtigt med tryghed og at sikre sig mod rentestigninger, mens andre hellere vil have en variabel rente, hvor renten typisk er lavere.
Læs mere om låntyper her

Lån med eller uden afdrag

Skal jeg vælge lån med eller uden afdrag? Når du optager et realkreditlån, skal du blandt andet tage stilling til, om du vil vælge et lån med eller uden afdrag.
Læs mere om afdragsfrihed her

Lån med op til 30 års afdragsfrihed

Med Fastrente+, F-kort+ og RenteMax+ får du mulighed for afdragsfrihed i op til 30 år.

Læs mere om lån med op til 30 års afdragsfrihed