Udløb af afdragsfrihed

Er afdragsfriheden på dit lån ved at udløbe?

Når afdragsfriheden på dit lån udløber, kan det have stor indvirkning på din økonomiske situation. Det er derfor en god ide, at du taler med din rådgiver i god tid. Sammen kan I lægge en plan for, hvad der skal ske. Hvis ikke du gør noget, vil dit lån fortsætte, men du skal betale en højere ydelse på lånet, da du går fra kun at betale renter og bidrag på dit lån til at betale renter, bidrag og afdrag på lånet.

Hvilke muligheder har du?

Afhængig af din økonomiske situation har du følgende muligheder, når afdragsfriheden på dit lån udløber:

Regn på dit lån

Hvis du selv vil regne på, hvad det koster at omlægge dit nuværende lån til et nyt lån - eller hvis du vil se, hvor meget din ydelse stiger, når du skal begynde at betale afdrag på lånet, kan du logge ind på Totalkredits netbank. Du kan også gå ind på siden Mit lån og få et overblik over, hvor du kan finde forskellig information om dit lån.

Log på netbank

Kontakt rådgiver

Det kan være fornuftigt at betale af på dit lån og dermed nedbringe din samlede gæld. Men, hvorvidt du skal betale af på din gæld eller ej afhænger bl.a. af din økonomiske situation og dine ønsker. Du er altid velkommen til at kontakte din rådgiver, når du ønsker personlig rådgivning

Kontakt rådgiver

Her kan du finde information om Totalkredits låntyper

Realkreditlån er et spørgsmål om kroner og ører, men i høj grad også om temperament, fremtidsplaner og markedets udvikling. For nogle er det vigtigt med tryghed og at sikre sig mod rentestigninger, mens andre hellere vil have en variabel rente, hvor renten typisk er lavere.
Læs mere om låntyper her

Lån med eller uden afdrag

Skal jeg vælge lån med eller uden afdrag? Når du optager et realkreditlån, skal du blandt andet tage stilling til, om du vil vælge et lån med eller uden afdrag.
Læs mere om afdragsfrihed her

Lån med op til 30 års afdragsfrihed

Med F-kort+ og RenteMax+ får du mulighed for afdragsfrihed i op til 30 år.
Læs mere om plusprodukter