Forenet Kredit

Totalkredit er primært ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit.

Det er en forening, der står bag Totalkredit

Forenet Kredit er den forening, som ejer det meste af Totalkredit og Nykredit.

Foreningens formål er blandt andet at sikre danske boligejer og virksomheder adgang til finansiering over hele Danmark, nu og fremover.

Samtidig har Forenet Kredit også en klar strategi – nemlig, at foreningens indtægter fra blandt andet ejerskabet af Totalkredit skal komme kunderne til gode. Det er bl.a. derfor, at du som kunde i Totalkredit kan få KundeKroner.

Du har som kunde i Totalkredit også mulighed for at være med i Forenet Kredit. Det er gratis og uforpligtende, og du får som privat- eller erhvervskunde adgang til viden og arrangementer. Som noget særligt kan du også være med til at bestemme, hvem der skal repræsentere dig som kunde i Totalkredit. Det kan du gøre ved at stemme til repræsentantskabsvalgene i Forenet Kredit.

5 ting Forenet Kredit arbejder for

Danske boligejere skal have verdens bedste boliglån. Dansk realkredit er blandt de billigste boliglån i verden og har en række fordele, som boligejere i andre lande må se langt efter.

Foreningen arbejder for, at vi stiller op med finansiering til boligejere, virksomheder og dansk økonomi – også når krisen rammer.

Foreningen arbejder for, at også vores børn og børnebørn kan låne om 10, 20 og 30 år.

Vi vil være der, hvor vores medlemmer har brug for os. Forenet Kredit arbejder for, at vi også i fremtiden kan give fair boliglån til hele Danmark.

Forenet Kredit ønsker, at det overskud, den får fra bl.a. ejerskabet af Totalkredit, skal komme kunderne til gode. Derfor har foreningen mulighed for at give et tilskud til Totalkredit, som Totalkredit kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af KundeKroner.