Forenet Kredit

Totalkredit er primært ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit.

Det er en forening, der står bag Totalkredit

Foreningens formål er blandt andet at sikre danske boligejer og virksomheder adgang til finansiering over hele Danmark, nu og fremover.

Samtidig har Forenet Kredit også en klar strategi – nemlig, at foreningens indtægter fra blandt andet ejerskabet af Totalkredit skal komme kunderne til gode. Det er bl.a. derfor, at du som kunde i Totalkredit kan få KundeKroner.

Du har som kunde i Totalkredit også mulighed for at være med i Forenet Kredit. Det er gratis og uforpligtende, og du får som privat- eller erhvervskunde adgang til viden og arrangementer. Som noget særligt kan du også være med til at bestemme, hvem der skal repræsentere dig som kunde i Totalkredit. Det kan du gøre ved at stemme til repræsentantskabsvalgene i Forenet Kredit.

En forening med overskud til grønne initiativer

Repræsentantskabet i Forenet Kredit har blandt andet besluttet at hjælpe Totalkredits kunder med at træffe mere bæredygtige valg, når det kommer til deres boliger. 

Som boligejer kan du nemlig gøre en hel del for at nedbringe energiforbruget. Og måske kan du som boligejer endda gøre din bolig mere værd. Ofte kræver det blot et lille tilskud, et billigere lån eller en energiberegning.

Og det er her, Forenet Kredit kommer ind i billedet. Med foreningens tilskud til Totalkredit kan din grønne omstilling begynde.

3 ting Forenet Kredit arbejder for

Den danske realkreditmodel har i over 200 år bevist sit værd – igennem både opsving og nedture. Den er værd at bevare, så der også er noget at bygge på for vores børn. Og deres børn.

Vi tager et samfundsansvar ud over det forretningsmæssige. En fair og lige adgang til realkreditsystemet for hele Danmark er en grundsten i vores forening.

Vi er en forening, der bygger på demokrati. Hos os bestemmer medlemmerne, og vi deler overskuddet.

KundeKroner

KundeKroner er en helt unik fordelsmodel, som giver kunder i Totalkredit nogle helt særlige kontante fordele.
Læs mere

Forenet Kredit

Læs mere om Foreningen, bliv medlem og se mere om de kommende valg til repræsentantskabet.
Læs mere