Spørgsmål og svar om KundeKroner

KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du betaler på dit lån i Totalkredit. Har du et realkreditlån bliver rabatten automatisk trukket fra din bidragsbetaling, og har du et prioritetslån bliver rabatten automatisk trukket fra din rentebetaling hvert kvartal. Indtil videre er der truffet beslutning om at yde rabat frem til udgangen af 2027.

Du kan få KundeKroner, når du har et lån i Totalkredit gennem dit pengeinstitut. Totalkredit er som noget helt særligt primært ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit. Det er en fordel for dig som kunde, fordi foreningen ønsker, at en del af det overskud, den får fra bl.a. Totalkredit, skal komme kunderne til gode. Derfor har foreningen mulighed for at give et årligt tilskud til Totalkredit, som Totalkredit kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af KundeKroner.

Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit lån. Du modtager KundeKroner som en kvartalsvis rabat. Du kan få 0,20% p.a. af din restgæld i KundeKroner frem til 31. december 2027, hvilket svarer til 2.000 kr. i rabat om året pr. lånt mio. kr. 

Hvor mange KundeKroner, du kan få i rabat efterfølgende, afhænger blandt andet af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit måtte modtage fremover fra Forenet Kredit. 

Dit skattefradrag for rente og bidragsbetaling reduceres med rabatten. Du kan evt. tilpasse din forskudsopgørelse, med det beløb du forventer at modtage i KundeKroner.

KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du betaler på dit lån i Totalkredit. Har du et realkreditlån bliver rabatten automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal, og har du et prioritetslån bliver rabatten automatisk trukket fra din rentebetaling hvert kvartal. Indtil videre er der truffet beslutning om at yde rabat frem til udgangen af 2027.

 

KundeKroner

Her kan du læse mere om KundeKroner, som er en rabat på realkreditlånet. Se en film, der forklarer KundeKroner, og beregn, hvor mange KundeKroner du kan få.
Læs mere

Sådan fungerer KundeKroner

KundeKroner er en helt unik fordelsmodel, som giver kunder i Totalkredit nogle helt særlige kontante fordele.
Læs mere

Vilkår for KundeKroner til privatkunder fra 1. januar 2024

Her kan du læse mere om vilkårene for Kundekroner.
Læs mere