Boliglån

Information om lån i Totalkredit

 

Her finder du information om Totalkredits låntyper, kurser og priser, ligesom du kan finde oplysninger om de KundeKroner, som Totalkredit giver til kunderne.

Fakta om realkreditlån

Du kan også finde små film, der foklarer, hvad et boliglån er, og de fordele og ulemper, der kan være ved et lån med fast rente eller variabel rente. Du kan også se, hvilke muligheder du har, når afdragsfriheden udløber. 

Har du spørgsmål til årsopgørelsen eller tilmedling til e-Boks, så læs mere under ofte stillede spørgsmål.

Kontakt rådgiver

Hvad der er det rigtige lån for dig, handler om din bolig og din økonomi. Hos din rådgiver kan du få en beregning på et eventuelt nyt lån og få individuel rådgivning om dine muligheder – også hvis du blot ønsker at få trykprøvet, om dit nuværende lån stadig er det rigtige for dig.

Kontakt rådgiver

Låntyper

Her kan du læse mere om Totalkredits låntyper - fast rente, F-kort og Tilpasningslån.

KundeKroner

Her kan du læse mere om KundeKroner, som er en rabat på realkreditlånet. Se en film, der forklarer KundeKroner, og beregn, hvor mange KundeKroner du kan få.

Kurser og priser

Her finder du et prisblad (inkl. biddragssatser) og en liste med kurser og renter på de obligationer, som ligger bag Totalkredits lån.

Bliv klogere på realkredit

Her finder du information om, hvad realkredit er - og du kan få svar på nogle af de spørgsmål, som kunderne ofte stiller i forbindelse med realkreditlån.