Totalkredit er hovedpartner for DBU Fodboldskole

Totalkredit er hovedpartner for DBU Fodboldskole og støtter op om fodboldglæde og feriemagi for børn og unge i hele landet.

Derfor støtter vi DBU Fodboldskole

Som hovedpartner har Totalkredit mulighed for at være til gavn og glæde for børn og unge på fodboldbanerne rundt i Danmark. For fodbolden har en helt unik evne til at skabe sunde vaner, sociale relationer og sammenhold, som vi ønsker at støtte op om.

”Det bedste ved at være på fodboldskole er, at man hygger sig og samtidig får nye venner”

– Anton 9 år, deltager på DBU Fodboldskole

Børn og unge i fodboldtøj står sammen

Fodboldfest og feriemagi for børn landet over

DBU Fodboldskolerne har spredt fodboldglæde siden 1993. På skolerne samles piger og drenge i ferierne til magiske øjeblikke og succesoplevelser. Der er fodboldskoler hele året med sjov og udfordrende træning.

750.000 børn har gennem tiden brugt deres ferie på grønsværen

I Totalkredit er vi stolte af at være en del af DBU Fodboldskolerne. Her foregår alt i fællesskab – både lokalt og i samhørigheden af at være en del af noget større.

Børn og unge i fodboldtøj går på række

Vi er ejet af en forening

Totalkredit er primært ejet af foreningen Forenet Kredit. Dette gør, at vi har mulighed for at dele vores overskud bl.a. med DBU Fodboldskolerne.

Læs om Forenet Kredit

Kender du KundeKroner?

KundeKroner er en rabat, du får, hvis du har lån i Totalkredit. Det er en af fordelene ved, at Totalkredit er ejet af en forening. Du er indtil videre sikret KundeKroner til og med 2027.

Læs om KundeKroner

Om Totalkredit

I over 30 år har Totalkredit opfyldt danskernes boligdrømme i et unikt samarbejde med pengeinstitutter i hele landet.

Læs om Totalkredit