Få et Totalkredit Energitjek

Skal du lave energirenoveringer? Med et energitjek fra Totalkredit får du et godt overblik og konkrete forslag til din renovering.

Optimer din boligs energiforbrug

Ved du, hvor du skal starte henne, hvis du ønsker at energioptimere din bolig? Når du vælger at energioptimere din bolig, er der en række fordele på både kort og længere sigt. Et energitjek af din bolig tilbyder nemlig ikke kun økonomiske besparelser, men det er også en mere klimavenlig løsning. Skifter du fx dine utætte vinduer, kan du skabe et bedre indeklima, der er sundere for både dig og din bolig. Samtidig er det med til at nedsætte dit varmeforbrug – på den måde er du med til at nedbringe udledningen af CO2, hvilket også kan ses på din varmeregning.

Totalkredit Energitjek

Med et Totalkredit Energitjek kommer du godt fra start med din energirenovering. En energikonsulent gennemgår din bolig fra kælder til kvist og giver dig et overblik over – og konkrete forslag til – hvad der skal til for at optimere energiforbruget i din bolig. Det gør det nemmere for dig at vælge energirigtige løsninger og vedligeholde din bolig, så værdien bevares eller øges, og boligen gøres mere salgbar.

Totalkredit Energitjek udføres af Totalkredits samarbejdspartner NRGi Rådgivning, som er Danmarks største udbyder af tilstandsrapporter, energimærker og el-tjek til private. NRGi Rådgivning stiller ligeledes et boligunivers med masser af sparetips til rådighed for dig som boligejer.

Se filmen og bliv klogere, hvad et Energitjek går ud på. 

Det får du med et Totalkredit Energitjek

Prøv Energiberegner først

Hvis du vil se, om der er potentiale til energiforbedringer i netop din boig, kan du få et fingerpeg ved at prøve Energiberegneren. Energiberegneren kan også vise dig, om du kan få et Totalkredit Energitjek med rabat på din ejendom. Energiberegneren er baseret på estimater. Derfor får du først et præcist billede af boligens potentiale, når du har haft besøg af en energikonsulent.

Forenet Kredit logo

Forenet Kredit støtter energiforbedringer

Du kan få rabat på dit Totalkredit Energitjek af din bolig, hvis den har et stort energiforbedringspotentiale. Rabatten er en af fordelene ved, at Totalkredit er ejet af Forenet Kredit. Foreningen støtter nemlig den grønne omstilling og har derfor besluttet at give et tilskud til Totalkredit, så Totalkredit kan iværksætte grønne initiativer til gavn for kunderne. Du kan læse mere om Forenet Kredit og de grønne initiativer på forenetkredit.dk

Hvem kan få Totalkredit Energitjek med rabat?

Hvis din bolig opfylder disse krav, kan du få Totalkredit Energitjek.

Det koster et Totalkredit Energitjek

* Disse kriterier skal være opfyldt for at få et Totalkredit Energitjek med rabat:

  • Boligen har energimærket C, D, E, F eller G. Hvis boligen ikke har et energimærke, skal det være opført før år 2000.
  • Boligen er en ejerbolig – dvs. ikke fritidsbolig eller sommerhus.
  • Boligen er belånt i Totalkredit, og du er privatkunde.

Kontakt din rådgiver og bestil et energitjek

Du bestiller et Totalkredit Energitjek hos din rådgiver i dit pengeinstitut.