Totalkredit Energitjek

Med et Totalkredit Energitjek kommer du godt fra start med din energirenovering. En energikonsulent giver dig nemlig et overblik over – og konkrete forslag til – hvad der skal til for at optimere energiforbruget i dit hus. Det gør det nemmere for dig at vælge energirigtige løsninger og vedligeholde dit hus, så værdien bevares eller øges.

Totalkredit Energitjek udføres af Totalkredits samarbejdspartner EBAS, som er Danmarks største udbyder af tilstandsrapporter, energimærker og el-tjek til private.

Det får du med et Totalkredit Energitjek

Fordele ved Totalkredit Energitjek

  • Individuel gennemgang af dit hus.
  • Overblik over både energioptimeringer og vedligeholdelsestiltag.
  • Energimærket er adgangsgivende til offentlig støtteordning.

Forenet Kredit støtter energiforbedringer

Du kan få rabat på dit Totalkredit Energitjek, hvis dit hus har et stort energiforbedringspotentiale. Rabatten er en af fordelene ved, at Totalkredit er ejet af Forenet Kredit. Foreningen støtter nemlig den grønne omstilling og har derfor besluttet at give et tilskud til Totalkredit, så Totalkredit kan iværksætte grønne initiativer til gavn for kunderne. Du kan læse mere om Forenet Kredit og de grønne initiativer på forenetkredit.dk

Hvem kan få Totalkredit Energitjek med rabat?

Hvis dit hus opfylder disse krav, kan du få Totalkredit Energitjek.

Det koster et Totalkredit Energitjek

Kontakt din rådgiver og bestil et energitjek

Du bestiller et Totalkredit Energitjek hos din rådgiver i dit pengeinstitut.

Bestil et energitjek

Prøv Energiberegner først

Hvis du vil se, om der er potentiale til energiforbedringer i netop dit hus, kan du få et fingerpeg ved at prøve Energiberegneren. Energiberegneren kan også vise dig, om du kan få et Totalkredit Energitjek med rabat på din ejendom. Energiberegneren er baseret på estimater. Derfor får du først et præcist billede af husets potentiale, når du har haft besøg af en energikonsulent.

Prøv Energiberegneren