Lånetyper til erhverv og andelsboligforeninger

Her kan du læse om de forskellige låntyper, som Totalkredit tilbyder erhvervskunder. Du kan også læse mere om risikoklassificering af Totalkredits erhvervslån.

To lån i én lånesag

I Totalkredit prøver vi hele tiden at optimere tilbuddene til vores kunder. Derfor tilbyder vi ofte to lån, når vi finansierer erhvervsejendomme.

Læs mere

Fastforrentet obligationslån

Med et fastforrentet obligationslån er renten fast i hele lånets løbetid.
Læs mere

Fastforrentet kontantlån

Med et fastforrentet kontantlån er renten fast i hele lånets løbetid og du får mulighed for skattemæssigt fradrag for kurstabet.
Læs mere

Tilpasningslån

Med et Tilpasningslån får din virksomhed et kontantlån med variabel rente og mulighed for en rentetilpasningsperiode på mellem 3 og 10 år.
Læs mere

F-kort

Med et F-kort får din virksomhed et obligationslån med variabel rente baseret på 6 måneders Cita.
Læs mere

Cibor

Med et Cibor-lån får din virksomhed et obligationslån med variabel rente baseret på 3 måneders Cibor.
Læs mere

Grøn Cibor

Med et grønt Cibor-lån får din virksomhed et obligationslån med variabel rente baseret på 3 måneders Cibor, som er finansieret med grønne realkreditobligationer.
Læs mere

RenteMax

Med et RenteMax får din virksomhed et obligationslån med variabel rente og loft over, hvor meget renten kan stige.
Læs mere

Renteregulering

Her får du et aktuelt overblik over rentereguleringen af F-kort-, RenteMax- og Cibor3-lån. Du får også en ide om, hvordan ydelsen ændrer sig, hvis et lån skal rentereguleres ud fra det nuværende renteniveau.

Læs mere

Kontakt din personlige rådgiver

Hos Totalkredit tror vi på, at du får den bedste rådgivning fra en rådgiver, der kender dig og din økonomi. Vi står klar med den bedste rådgivning, som passer netop dine behov. Det bedste lån, du kan få, er nemlig beregnet ud fra din virksomhed og økonomi.