Om Totalkredit

Totalkredit er et unikt samarbejde mellem regionale og lokale pengeinstitutter. Der er derfor mange gode grunde til at være kunde i Totalkredit. Læs med her, og se hvilke fordele du som erhvervsdrivende kan få.

Kolleger snakker sammen over højbord

Hvem er Totalkredit?

Totalkredit blev skabt i 1990 i et unikt samarbejde mellem regionale og lokale pengeinstitutter. Banker, sparekasser og andelskasser, der ellers var og er konkurrenter, gik sammen for at sikre deres kunder adgang til realkreditlån hos den lokale rådgiver. Og siden 2015 har vi hjulpet erhvervsdrivende godt på vej til at indfri deres ambitioner.

Kundemøde med rådgiver

Hvorfor Totalkredit?

Hos Totalkredit tror vi på, at den bedste rådgivning er den, du får af din lokale rådgiver, der kender dig, din økonomi og dit lokalområde bedst. Den opfattelse deler vi med de 31 banker, sparekasser og andelskasser vi til daglig samarbejder med. Det er vores fælles mål at give dig verdens bedste realkredit – ganske enkelt.

Pengeinstitutterne rådgiver om de tilgængelige Totalkredit-lån og foretager bl.a. låneberegning, ejendoms- og kreditvurdering samt dækker en stor del af de tab, der kan opstå på lånene. Ved at modtage en del af bidraget honoreres pengeinstitutterne for det.

Fordele ved Totalkredit erhverv

Der er flere fordele forbundet med at være erhvervskunde i Totalkredit. Du får fx:

Presse

I Totalkredit tilstræber vi et godt samspil med pressen. Find de informationer du som journalist typisk kan have brug for.