To lån i én lånesag

I Totalkredit prøver vi hele tiden på at optimere tilbuddene til kunderne. Derfor tilbyder vi ofte to lån, når vi finansierer erhvervsejendomme.

Det gør vi primært af to årsager:

  • Vi kan holde Totalkredits omkostninger lave og på den måde tilbyde kunden en attraktiv finansiering.
  • Samtidig kan vi sammensætte en mere individuel finansiering, der passer til virksomhedens behov

To lån baseret på to forskellige slags obligationer

Realkreditlån med to forskellige slags obligationer, sikrer den billigst mulige måde at skaffe pengene til at finansiere virksomheder med. Det skyldes, at det afhængigt af låntyperne er forskelligt, hvor meget Totalkredit skal stille som sikkerhed for dem og dermed, hvor store omkostningerne bliver. Jo billigere vi kan gøre det, des bedre finansiering kan Totalkredit tilbyde kunden – også på længere sigt.

To lån giver fordele for dig

Når finansieringen sammensættes af to lån i stedet for blot et lån giver det nogle muligheder for en mere individuel finansiering. Eksempelvis kan det være, at kunden vælger et lån med fast rente og et lån med variabel rente. Det kan være en fordel for virksomheden på samme måde, som når man investerer, hvor man ofte investerer i både aktier og obligationer for at sprede sin risiko og mulighed for gevinst.

Hvordan deler vi din finansiering op i to lån?

Hvordan vi præcist opdeler finansieringen i to lån afhænger både af, hvilken ejendomstype vi skal finansiere, og hvordan det passer med økonomien. Normalt deler vi belåningen med et grundlån på 0-45% og et toplån på 45-60%. Er der tale om finansiering til en ejendom med henblik på boligudlejning opdeler vi ofte finansieringen med et grundlån på 0-60% og et toplån på 60-80%.

 

Tilbage til låntyper