Finansiering til erhverv

I Totalkredit tilbyder vi finansiering af udvalgte ejendomstyper.
Her på siden kan du finde information om lånetyper og priser på realkreditlån i Totalkredit.

Kurser og renter

Her finder du information omkring aktuelle kurser og renter.

Læs mere om kurser og renter

Lånetyper til erhverv

Her kan du læse om de forskellige typer erhvervslån til ejendom, som Totalkredit tilbyder erhvervskunder.

Læs mere om vores låntyper

Priser

Her finder du priser på de produkter, der tilbydes til Totalkredits erhvervskunder
Se vores priser

Erhvervslån skræddersyet til din virksomheds behov

Erhvervslån er til virksomheder, der skal foretage investeringer. Erhvervsdrivende kan optage erhvervslån til mange formål. Det kan f.eks. være, hvis din virksomhed skal have renoveret lokaler, opdatere IT-udstyr, investere i produktionsudstyr eller erhverve nye bygninger til kontor eller lager.

Med et erhvervslån er der flere finansieringsmuligheder for erhvervsdrivende. Hos Totalkredit har du mulighed for at få skræddersyet og tilrettelagt lån til erhverv, der passer til dig og din virksomhed.

 

Hvad er et erhvervslån?

Er det snart tid til at investere i nye lokaler, eller skal der investeres i maskiner og biler?
Det kan være økonomisk omfattende at investere i din virksomhed, derfor giver Totalkredit dig muligheden for at låne til din virksomhed.
Et erhvervslån er en oplagt mulighed, hvis du ønsker at investere i din virksomhed, da der med et erhvervslån kommer langt flere finansieringsmuligheder.

Hvem kan optage erhvervslån?

Alle kan optage erhvervslån, blot din virksomhed er dansk og er CVR registreret samt kreditværdig. Når din virksomhed opfylder kravene, kan du optage erhvervslån og begynde at investere i din virksomhed.

Hvad koster et erhvervslån?

Lån til erhverv og virksomheder beregnes ud fra jeres behov, og hvad virksomheden regner med at låne. Derfor er erhvervslånet individuelt, og lånet sammensættes efter jeres ønsker og behov. Man kan vælge af tage lån til erhverv med enten fast eller variabel rente, og tilbagebetalingen af lånet kan i fællesskab blive tilrettelagt efter dine ønsker.
Vi råder til, at du kontakter en rådgiver, så I sammen kan tilrettelægge et lån, der netop passer virksomhedens behov.

 

Gode råd til dig, der skal optage et erhvervslån

Der er mange forskellige muligheder, når man skal optage lån. For erhvervsdrivende er et erhvervslån det bedste lån, du kan optage.

Hos Totalkredit har vi samlet flere råd til dig, der vil tage lån til erhverv

 

  • Hvad er formålet med erhvervslån?
    Overvejer du at optage lån til erhverv, så er der flere ting, der med fordel kan vurderes og overvejes. Det er en god idé at have et overblik over, hvad erhvervslånet skal bruges til. Har du en strategi med det?
  • Undersøg lånebetingelserne og vær realistisk
    Det er altid en god idé kun at låne det, der er realistisk at tilbagebetale. Derudover skal lånebetingelserne altid gennemlæses - sådan sikrer du dig et ordentligt lån, som du har mulighed for at tilbagebetale.
  • Undersøg erhvervslån der passer din virksomhed
    Optag et lån der er optimalt for din virksomhed. Det er en god mulighed at snakke med en rådgiver, som kan vejlede dig om det, der passer til netop dine ønsker og din virksomhed. Sådan sikrer du det mest optimale lån.

Kontakt din personlige rådgiver

Hos Totalkredit tror vi på, at du får den bedste rådgivning fra en rådgiver, der kender dig og din økonomi. Vi står klar med den bedste rådgivning, som passer netop dine behov. Det bedste lån, du kan få, er nemlig beregnet ud fra din virksomhed og økonomi.

Kontakt en erhvervsrådgiver