KundeKroner til din virksomhed

Hvad er KundeKroner?

KundeKroner er en rabat, som bl.a. gives til erhvervskunder i Totalkredit. Rabatten bliver automatisk trukket fra bidragsbetalingen hvert kvartal. Indtil videre er der truffet beslutning om at yde rabat fra juli 2018 frem til udgangen af 2022.

Så mange KundeKroner får din virksomhed

KundeKroner afhænger af restgælden på din virksomheds lån i Totalkredit. Din virksomhed kan få 0,15% årligt af restgælden op til en samlet restgæld på 20 mio. kr. pr. kundeforhold. Det svarer til 1.500 kr. i rabat om året pr. lånt mio. kr. Satsen på 0,15% gælder for perioden fra 1. juli 2018 til 31. december 2022.

Beregn KundeKroner

Derfor kan din virksomhed få KundeKroner

Du kan få KundeKroner, når du er erhvervskunde i Totalkredit gennem dit pengeinstitut. Totalkredit er som noget helt særligt primært ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit. Det er en fordel for dig som kunde, fordi foreningen ønsker, at det overskud, den får fra bl.a. Totalkredit, skal komme kunderne til gode. Derfor har foreningen mulighed for at give et årligt tilskud til Totalkredit, som Totalkredit kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af KundeKroner.

Kontakt rådgiver

Er du interesseret i at vide mere, kan du kontakte din erhvervsrådgiver.

Kontakt rådgiver