Sådan fungerer KundeKroner

Når det går os godt, kan det komme dig til gode

Sådan fungerer KundeKroner

KundeKroner er en helt unik fordelsmodel, som giver kunder i Totalkredit nogle helt særlige kontante fordele.

Årsagen, til at vi har en model, der er en fordel for dig, skyldes at Totalkredit primært er ejet af en forening, hvis primære formål er at drive realkreditvirksomhed til gavn for kunderne på et finansielt bæredygtigt grundlag. Når foreningen tjener penge fra blandt andet ejerskabet af Totalkredit, så ønsker foreningen, at de gode resultater skal komme kunderne til glæde. Derfor har foreningen mulighed for at give et årligt tilskud til Totalkredit, som Totalkredit kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af KundeKroner.

Du er sikret KundeKroner fra 1. juli 2018 og frem til 31. december 2020. Hvor mange KundeKroner, du kan få i rabat efterfølgende, afhænger af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit måtte modtage fremover fra Forenet Kredit. 
Grundtanken med KundeKroner, at når det går os godt, kan det komme dig til gode.

1. Bidrag, gebyrer mv.

Når du optager et lån i Totalkredit, betaler du gebyrer og løbende et bidrag til Totalkredit for lånet.

2. Aktieudbytte

Hvert år vil vi gøre det samlede regnskab op. Og er det gået godt for den koncern Totalkredit er en del af, kan vi udbetale penge til vores aktionærer i form af et aktieudbytte. Forenet Kredit er hovedaktionær og vil derfor også modtage det største udbytte.

3. Tilskud

Forenet Kredit har mulighed for at give et årligt tilskud til Totalkredit, som Totalkredit kan give videre til dig og alle andre kunder med et realkreditlån i form af KundeKroner.

4. KundeKroner

KundeKroner vil komme alle kunder med realkreditlån til gavn. KundeKroner bliver givet til dig som en rabat på det beløb, du betaler i bidrag for at have dit lån i Totalkredit.