Tilskud til udskiftning af oliefyr

Skift dit oliefyr ud med en varmepumpe – og få 10.000 kr. af Totalkredit

Farvel til oliefyret

Nu kan det blive endnu billigere for dig at skifte dit oliefyr ud med en varmepumpe. Du sparer typisk flere tusinde kroner om året på din varmeregning og reducerer samtidig dit CO2-udslip med i gennemsnit 70%. Men fra slutningen af 2020 kan du også være en af de 3.000 kunder, som Totalkredit giver 10.000 kr. i kontant tilskud til din nye varmepumpe.

Der er mange fordele ved at være kunde i et pengeinstitut, som Totalkredit samarbejder med. En af dem er, at Totalkredit er ejet af Forenet Kredit. Foreningen har besluttet at sponsere et kontant tilskud på 10.000 kr. til Totalkredit-kunder, der bor uden for områder med fjernvarme, og skifter deres oliefyr ud med en varmepumpe (jordvarme eller luft-til-vand). Arbejdet med udskiftningen af oliefyret må ikke være påbegyndt, før der søges om tilskud. De nærmere vilkår for at søge om tilskud kan du læse mere om her på siden i starten af december.

Ud over tilskuddet fra Totalkredit, har du også mulighed for at søge om yderligere tilskud fra staten. På den måde bliver det endnu billigere at udskifte dit oliefyr. Du kan læse mere om tilskuddet fra staten her.

Hvorfor kan man få tilskud til udskiftning af oliefyr?

Fordi Forenet Kredit ejer Totalkredit kan vi sammen tilbyde kunderne et økonomisk tilskud til at udskifte oliefyret og bidrage til markante CO2-besparelser.

Energiforbruget i bygninger udgør 40% af Danmarks samlede CO2-forbrug, og udskiftning af oliefyr med varmepumpe er et af de tiltag, der har størst effekt på CO2-udslippet. Derfor kan det typisk også forbedre boligens energimærke. Mange boligejere vil gerne bidrage til den grønne omstilling, men det kan være dyrt at komme i gang. Det vil Totalkredit gerne hjælpe boligejerne med, så vi sammen kan sænke CO2-udledningen, og derfor giver vi et kontant tilskud.