Renteregulering af F-kort, Rentemax og Cibor3

Her får du et aktuelt overblik over rentereguleringen af F-kort-, RenteMax- og Cibor3-lån. Du får også en ide om, hvordan ydelsen ændrer sig efter rentereguleringen.

Renteregulering 1. januar 2023

Du kan se din nye rente og ydelse på den betalingsoversigt, du modtager, inden du første gang betaler den nye ydelse 31. marts 2023. Har du spørgsmål til din nye rente og ydelse, kan du tage kontakt til dit pengeinstitut for yderligere information. 

F-kort (eksempel)

På et F-kort-lån med en restgæld på 5 mio. kr., en løbetid på 20 år og en bidragssats på 1,5% p.a. stiger den månedlige ydelse efter skat med ca. 3.435 kr. på et lån med afdrag, og ca. 7.725 kr. pr. måned på et lån uden afdrag.

RenteMax (eksempel)

På et Rentemax-lån med en restgæld på 5 mio. kr., en løbetid på 20 år og en bidragssats på 1,5% p.a. stiger den månedlige ydelse efter skat med ca. 3.605 kr. pr. på et lån med afdrag, og ca. 7.750 kr. pr. måned på et lån uden afdrag.

Cibor3 (eksempel)

På et Cibor3-lån med en restgæld på 5 mio. kr., en løbetid på 20 år og en bidragssats på 1,5% p.a. stiger den månedlige ydelse efter skat med ca. 1.752 kr. på et lån med afdrag, og ca. 3.064 kr. pr. måned på et lån uden afdrag.

Skal din virksomhed have rentereguleret F-kort, RenteMax- eller Cibor3-lån?

F-kort

Få en variabel rente og halvårlig renteregulering.

Her får din virksomhed en rente, der typisk er lav og kan ændre sig hvert halve år.

Læs mere

RenteMax

Til virksomheden, der ønsker et fleksibelt lån, som typisk har en lav variabel rente – kombineret med et loft over renten i en aftalt periode. Her fastsættes renten for et halvt år ad gangen.

Læs mere

Cibor

Cibor-lånet er til virksomheden, der ønsker et fleksibelt og variabelt lån, som er baseret på den korte pengemarkedsrente.

Læs mere