Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler sommerhuslån, realkreditlån og tillægslån fra Totalkredit

Både sommerhuslån, realkreditlån og tillægslån fra Totalkredit har fået stemplet ”Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler”.

Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler sommerhuslån fra Totalkredit

Forbrugerrådet Tænk Penge har sammenlignet prisen på sommerhuslån. Lånet fra Totalkredit er billigst og får en anbefaling fra Forbrugerrådet Tænk Penge.

Der er ingen tvivl om, at der er rift om sommerhusene i år, hvor mange overvejer, om sommerferien skal holdes i Danmark. Kaster man sig ud i et sommerhuskøb, er det en god ide også at se på priserne på sommerhuslånet. Der kan nemlig være penge at spare, viser en ny prissammenligning fra Forbrugerrådet Tænke Penge.

I testen har Forbrugerrådet Tænk Penge sammenlignet Totalkredits priser med priser fra Nordea Kredit, Jyske Realkredit og Realkredit Danmark. I alle ni lånesituationer er Totalkredit billigst og får derfor en anbefaling fra Forbrugerrådet Tænk Penge.

Læs artiklen fra Forbrugerrådet Tænk Penge her

Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler Totalkredit til lån i friværdien

Forbrugerrådet Tænk Penge har sammenlignet prisen på at låne i friværdien. Lånet fra Totalkredit er billigst og får en anbefaling fra Forbrugerrådet Tænk Penge.

I en ny stor test har Forbrugerrådet Tænk Penge sammenlignet priserne på lån i friværdien og kårer Totalkredit som billigst i testen, hvor Nykredit er brugt som formidler af lånet. I testen har Forbrugerrådet Tænk Penge set på ni forskellige lånesituationer og sammenlignet vores priser med Nordea Kredit, Jyske Realkredit og Realkredit Danmarks. Vi vinder testen og tildeles et ”Anbefalet”. I et af låneeksemplerne er der mere end 33.000 kroner i forskel mellem det billigste og dyreste lån i testen, når man ser på de samlede omkostninger.

Læs artiklen fra Forbrugerrådet Tænk Penge her

Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler realkreditlån fra Totalkredit

Totalkredit er stærkest på prisen – det står klart, efter at Forbrugerrådet Tænk Penge har sammenlignet prisen på en række realkreditlån og kåret Totalkredit som testvinder.

I testen har man set på otte lånesituationer og sammenlignet priser i henholdsvis Totalkredit, Jyske Realkredit, Realkredit Danmark og Nordea Kredit. I samtlige otte lånesituationer i testen er Totalkredit billigst målt på de løbende låneomkostninger til realkreditinstituttet. Og der er over 3.000 kroner at spare om året, hvis man ser på det billigste og det dyreste 5-årige afdragsfrie rentetilpasningslån med en belåningsgrad på 60 procent på 1,6 millioner kroner.

Læs artiklen fra Tænk Penge: Der ER prisforskelle på realkreditlån

KundeKroner gør lån i Totalkredit endnu billigere

KundeKroner er medregnet i prissammenligningen fra Tænk. KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du har et lån i Totalkredit. Har du et realkreditlån, bliver rabatten automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal. Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit lån. Du kan få 0,15% årligt af din restgæld i rabat frem til 31. december 2021. Hvor mange KundeKroner, du kan få efterfølgende, afhænger blandt andet af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit måtte modtage fremover fra Forenet Kredit.

Læs mere om KundeKroner

Kontakt rådgiver

Hvad der er det rigtige lån for dig, handler om din bolig og din økonomi. Hos en rådgiver kan du få en beregning på et eventuelt nyt lån og få individuel rådgivning om dine muligheder – også hvis du blot ønsker at få trykprøvet, om dit nuværende lån stadig er det rigtige for dig.

Kontakt Rådgiver