Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler realkreditlån fra Totalkredit

Billigst i test – Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler realkreditlån fra Totalkredit igen

Forbrugerrådet Tænk Penge har testet realkreditlån og konkluderer at Totalkredit er klart billigst. Derfor tildeles Totalkredit stemplet ’Tænk Penge Anbefaler’. Det sker for anden gang i streg.


Overvejer du at købe en ny bolig? Så er der penge at spare, hvis du finansierer købet med et Totalkredit lån. Det er konklusionen på Forbrugerrådet Tænk Penges nye undersøgelse af realkreditmarkedet, hvor realkreditlån fra alle fire realkreditinstitutter i Danmark er gået efter i sømmene.

Ved at opstille otte forskellige lånesituationer har Forbrugerrådet Tænk Penge undersøgt, hvor du betaler de laveste løbende omkostninger til realkreditinstituttet – det vil sige omkostninger, du som boligejer skal betale til realkreditinstituttet, når du låner penge af dem. Konklusionen er, at Totalkredit er billigst i samtlige otte lånesituationer.

Læs artiklen fra Forbrugerrådet Tænk Penge her

KundeKroner - endnu billigere lån

KundeKroner er en af grundene til, at Totalkredit flere gange har været anbefalet af Forbrugerrådet Tænk Penge – senest på realkreditlån (2021),  sommerhuslån (2020), tillægslån (2020) og realkreditlån (2019).
KundeKroner er nemlig en rabat, som du kan få, når du har et lån i Totalkredit. Rabetten er i år på 0,15% af din restgæld og bliver automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal. Hvor mange KundeKroner, du får fra næste år, afhænger blandt andet af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit får fra Forenet Kredit.

Læs mere om KundeKroner

Kontakt rådgiver

Hvad der er det rigtige lån for dig, handler om din bolig og din økonomi. Hos en rådgiver kan du få en beregning på et eventuelt nyt lån og få individuel rådgivning om dine muligheder – også hvis du blot ønsker at få trykprøvet, om dit nuværende lån stadig er det rigtige for dig.

Har du et lån hos Totalkredit, kan du på siden Mit lån få et overblik over, hvor du kan finde forskellig information om dit lån.

Kontakt Rådgiver