Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler lån fra Totalkredit

Realkreditlån fra Totalkredit har fået stemplet ”Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler” i en ny, stor prissammenligning.

Totalkredit er stærkest på prisen – det står klart, efter at Forbrugerrådet Tænk Penge har sammenlignet prisen på en række realkreditlån og kåret Totalkredit som testvinder.

I testen har man set på otte lånesituationer og sammenlignet priser i henholdsvis Totalkredit, Jyske Realkredit, Realkredit Danmark og Nordea Kredit. I samtlige otte lånesituationer i testen er Totalkredit billigst målt på de løbende låneomkostninger til realkreditinstituttet. Og der er over 3.000 kroner at spare om året, hvis man ser på det billigste og det dyreste 5-årige afdragsfrie rentetilpasningslån med en belåningsgrad på 60 procent på 1,6 millioner kroner.

Læs artiklen fra Tænk Penge: Der ER prisforskelle på realkreditlån

KundeKroner gør lån i Totalkredit endnu billigere

KundeKroner er medregnet i prissammenligningen fra Tænk. KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du har et lån i Totalkredit. Har du et realkreditlån, bliver rabatten automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal. Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit lån. Du kan få 0,15% årligt af din restgæld i rabat frem til 31. december 2020. Hvor mange KundeKroner, du kan få efterfølgende, afhænger blandt andet af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit måtte modtage fremover fra Forenet Kredit.

Læs mere om KundeKroner

Kontakt rådgiver

Hvad der er det rigtige lån for dig, handler om din bolig og din økonomi. Hos din rådgiver kan du få en beregning på et eventuelt nyt lån og få individuel rådgivning om dine muligheder – også hvis du blot ønsker at få trykprøvet, om dit nuværende lån stadig er det rigtige for dig.

Kontakt Rådgiver