Forbrugerrådet Tænk anbefaler realkreditlån fra Totalkredit

Billigst i test: Forbrugerrådet Tænk anbefaler endnu en gang realkreditlån fra Totalkredit

Forbrugerrådet Tænk tester jævnligt realkreditlån og har flere gange tidligere konkluderet, at Totalkredit er klart billigst på realkredit – både til ejerbolig og til sommerhus. Nu har Totalkredits lån til sommerhus for 2. gang i træk fået stemplet ’Tænk Anbefaler’.

Vil du købe ejerbolig eller sommerhus for lånte penge?
Så er Totalkredits realkreditlån den billigste finansiering. Det har vi Forbrugerrådet Tænks ord for. Og i Forbrugerrådet Tænks seneste test af realkreditlån til sommerhus tildeles vi igen stemplet "Anbefaler".

Begrundelsen er bl.a.:
"… Totalkredit er værd at fremhæve, fordi de på grund af konceptet KundeKroner i mange tilfælde har de billigste realkreditlån til sommerhuse. I testen ser vi, at i 25 ud af 27 af de lånesituationer, vi har med, er Totalkredit billigst målt på de løbende omkostninger til realkreditinstituttet, når KundeKroner medregnes."
Sidste år testede Forbrugerrådet Tænk lån til ejerbolig, og her var konklusionen tilsvarende, er der penge at spare, hvis du finansierer købet med et Totalkredit-lån.

Forbrugerrådet Tænk anbefaler Totalkredit:

  • 2022: Lån til sommerhus
  • 2021: Lån til ejerbolig
  • 2020: Lån til sommerhus
  • 2020: Tillægslån
  • 2019: Lån til ejerbolig.

 

KundeKroner gør hele forskellen

Det er hver gang rabatten KundeKroner, der gør den store forskel. Når du låner via Totalkredit, får du nemlig rabat på bidragsbetalingen på dit lån.
KundeKroner er en af fordelene ved, at Totalkredit er ejet af Forenet Kredit, der har som erklæret formål at give så meget som muligt af overskuddet tilbage til kunderne. Rabetten er i år på 0,15% af din restgæld og bliver automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal. Hvor mange KundeKroner, du får fremadrettet, afhænger blandt andet af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit får fra Forenet Kredit.

Læs mere om KundeKroner

Få overblik over dit lån

På ‘Mit Hjem’ finder du en masse om dit lån og din bolig. Se fx hvornår dit lån skal rentetilpasses, og hvor meget din bolig er skønnet til. 

Mit hjem