Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler sommerhuslån fra Totalkredit

Forbrugerrådet Tænk Penge har sammenlignet prisen på sommerhuslån. Lånet fra Totalkredit er billigst og får en anbefaling fra Forbrugerrådet Tænk Penge.

Der er ingen tvivl om, at der er rift om sommerhusene i år, hvor mange overvejer, om sommerferien skal holdes i Danmark. Kaster man sig ud i et sommerhuskøb, er det en god ide også at se på priserne på sommerhuslånet. Der kan nemlig være penge at spare, viser en ny prissammenligning fra Forbrugerrådet Tænke Penge.

I testen har Forbrugerrådet Tænk Penge sammenlignet Totalkredits priser med priser fra Nordea Kredit, Jyske Realkredit og Realkredit Danmark. I alle ni lånesituationer er Totalkredit billigst og får derfor en anbefaling fra Forbrugerrådet Tænk Penge.

Læs artiklen fra Forbrugerrådet Tænk Penge her

Endnu billigere lån

KundeKroner er en af grundene til, at Totalkredit flere gange har været anbefalet af Forbrugerrådet Tænk Penge – senest på sommerhuslån (2020), tillægslån (2020) og realkreditlån (2019).
KundeKroner er nemlig en rabat, som du kan få, når du har et lån i Totalkredit. Rabetten er i år på 0,15% af din restgæld og bliver automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal. Hvor mange KundeKroner, du får fra næste år, afhænger blandt andet af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit får fra Forenet Kredit.

Læs mere om KundeKroner

Kontakt rådgiver

Hvad der er det rigtige lån for dig, handler om din bolig og din økonomi. Hos en rådgiver kan du få en beregning på et eventuelt nyt lån og få individuel rådgivning om dine muligheder – også hvis du blot ønsker at få trykprøvet, om dit nuværende lån stadig er det rigtige for dig.

Kontakt Rådgiver